Onderhoud & reparatie

Jachten, schepen en industrie

Het onderhouden en repareren van jachten, schepen en industriële machines is voor Jan Feenstra dagelijkse kost. Of het nu gaat om het plaatsen van een generator, het repareren van motoren of een boegschroef; hij draait zijn hand nergens voor om.

Onderhoud & reparatie van jachten, schepen en industrie
> Meer lezen

Las- en constructiewerk

De las- en constructiewerkzaamheden van Jan Feenstra zijn moeilijk onder één noemer te vangen. Hij voert reparaties uit aan de den van een schip, maar zorgt bijvoorbeeld ook voor de aanleg van leidingwerk. Bovendien levert hij zowel staalwerk, als aluminium- en rvs-laswerk.

Las- en constructiewerk
> Meer lezen

Machinebouw

Jan Feenstra helpt u bij het (om)bouwen van uw bestaande machine. Zijn grootste uitdaging? Uw gebruikte machine dusdanig modificeren dat deze volledig voldoet aan uw unieke wensenpakket. Jan Feenstra gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Machinebouw
> Meer lezen

Veiligheidskeuringen

Wilt u een veiligheidskeuring volgens NEN3140 laten verrichten? Dan is Jan Feenstra uw adres. Hij is gemachtigd voor het keuren van divers elektrisch gereedschap, maar ook voor het keuren van trappen, ladders, steigers, heftrucks en stuurwerken voor het scheepswerk. Indien gewenst kan dit ook voor of na werktijd.

Veiligheidskeuringen
> Meer lezen

Hydrauliek

Jan Feenstra is specialist in de aanleg en reparatie van hydraulische systemen. Dat varieert van een eenvoudige lier tot stuurwerk, autokraan of luikenwagen.

Hydrauliek
> Meer lezen

Hydrauliekservice voor scheepvaart

Jan Feenstra biedt een hydrauliekservice voor de scheepvaart door héél Nederland. Of u zich nu in de haven van Rotterdam bevindt of in Harlingen; hij is binnen no-time bij u op locatie om een oplossing te zoeken voor uw hydraulische vraagstuk.

Hydrauliekservice voor scheepvaart
> Meer lezen

Geïnteresseerd? Neem contact op!

> Naar contact