Wie is Jan Feenstra

Waar een ander ophoudt ga ik door

Heeft u een technische uitdaging op uw schip of binnen uw productiefaciliteit? Ik ga voor u op zoek naar de oplossing. Ik ben nuchter, denk met u mee, hou van aanpakken en ben breed inzetbaar. Mijn grootste passie? Het complete plan van A tot Z uitdenken en uiteindelijk met de beste oplossing komen. En ik ga pas weg als alles naar behoren werkt.

> Ontdek mijn filosofie
Jan Feenstra

Mijn diensten

Ik ga niets uit de weg!

U heeft een technische uitdaging, ik ga op zoek naar de oplossing. Deze manier van werken zorgt voor een veelzijdig dienstenpakket.

Ik houd mij onder andere bezig met:

 • Onderhoud en reparatie van jachten, schepen en industriële machines/werktuigen
 • Las- en constructiewerk
 • Machinebouw
 • Levering en reparatrie hydraulische installaties
 • Diverse veiligheidskeuringen


Heeft u een vraagstuk waarbij kennis van techniek en twee rechterhanden niet mogen ontbreken? Dan ben ik de juiste partij voor u!

> Bekijk mijn diensten
lassen en constructiewerk
> Bekijk mijn diensten

Mijn werkgebied

Maak kennis met mijn drie grote passies

In de praktijk ben ik voornamelijk werkzaam in de beroepsvaart, pleziervaart en industrie. In combinatie met techniek zijn dit mijn drie grootste passies.

  Scheepsvaart

  Beroepsvaart

 • Scheepsvaart

  Pleziervaart

 • Scheepsvaart

  Industrie

Bekijk mijn werk

Wat ik zoal heb gerealiseerd

Door de jaren heen heb ik veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Stuk voor stuk uitdagende klussen waarbij mijn gevoel voor techniek uitgebreid aan de praktijk werd getoetst. Sommige klussen bevonden zich in het maritieme veld, andere klussen in de industrie of productie. Ook particulieren wisten mijn adres te vinden. Dit zorgde voor een interessant en veelzijdig portfolio.

> Ontdek mijn werk