Wie is Wilke Feenstra

Mijn visie en filosofie

Stofferen is kortgezegd mijn grootste passie. Wat begon als hobby is ondertussen uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid.

Waar ik echt gelukkig van word? Een rol met nieuwe stof openmaken, voor het eerst de schaar erin zetten en langzaam toewerken naar een schitterend eindproduct. De leukste opdrachten zijn voor mij de opdrachten waarbij het gaat om puur maatwerk. En dan met name boten. Er iets niets mooier dan een prachtige kap op een sloep of jacht te maken. Maar ook de bijpassende kussens of het stofferen van een stoel maakt mij enthousiast. En dat precies zoals u het voor ogen had, of zelfs nog mooier!

> Ontdek mijn filosofie
Wilke Feenstra

Mijn diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben het juiste adres wanneer u een ‘stoffen maatwerkoplossing’ zoekt voor uw boot, interieur of terras. Dit betekent dat ik nagenoeg álles van stof kan maken; variërend van bootkappen en kussens tot verandabekleding, horren of luifels. Uiteraard hou ik daarbij altijd rekening met het gebruik en de mogelijke weersinvloeden. Ook help ik u graag bij het opknappen van uw bestaande zitmeubilair. U zult er versteld van staan wat een nieuwe vulling en stijlvolle stof kan doen!

Wilke Feenstra
> Bekijk mijn diensten

Bekijk mijn werk

Wat heb ik zoal gerealiseerd?

Van kussens tot bootkappen en van meubels tot verandazeilen; door de jaren heen mocht ik heel wat leuke opdrachten uitvoeren. Laat u inspireren door de reeds uitgevoerde projecten en ontdek wat ik zoal voor u zou kunnen betekenen.

Stofferingen
> Ontdek mijn werk